Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen er kvinnen bak en av Norges mest populære blogger. Eriksen er født 28. januar 1987 i Sarpsborg. Hun er utdannet journalist fra Norges Kreative Fagskole. Hun vært innom modellyrket og jobbet som journalist for Side2.no.

I mai 2009 startet hun bloggen “fotballfrue”. Eriksen er gift med fotballspilleren Lars Kristian Eriksen (Lyn). Bloggen “fotballfrue” ble i 2010 den mest besøkte norske bloggen med over 70 000 visninger. I 2014 endret hun navn på bloggen fra “fotballfrue til “Caroline Berg Eriksen” og hun ligger fortsatt i toppsjiktet blant norske bloggere med godt over 1 000 000 visninger, ifølge blogglisten.no. Bloggen inneholder temaer som mote, skjønnhet, babyutstyr og produktomtaler med mer. Dessuten har Eriksen en egen web-shop hvor hun selger moteklær.

Eriksen har høstet en del kritikk igjennom media for blant annet å skape slankehysteri blant nybakte mødre og bildemanipulering slik at hun fremstår som slankere enn hun egentlig er. Videre har Eriksen en høy klagestatistikk hos forbrukerombudet som mener hun har unnlatt å opplyse om betalte innlegg og produktomtaler (reklame) i hennes blogg. Eriksens ektemann er også kritisert for å legge inn kommenterer under falsk identitet for å støtte sin kone. Den store medieoppmerksomheten har gjort at bloggen har fått enda flere visninger.

Comments Off on Caroline Berg Eriksen

Filed under Blogg