Chiara Ferragni – en blond bloggsuksess

Som en av verdens mest eksponerte motebloggere har 27 år gamle Chiara Ferragni blitt så mye mer enn “the blond salad”.

Siden etableringen av motebloggen i 2009 har Chiara designet en skokolleksjon for Steve Madden og Superga, vært modell for Guess og samtidig dannet sitt eget skomerke. Samarbeidet med flere store motehus har bidratt til å gjøre hennes navn til ett av de mektigste i motebransjen.

Med 3,4 millioner følgere på Instagram og fjorårets omsetning på over 8 millioner dollar, har den tidligere juss-studenten en åpenbar suksess og til og med klart noe en moteblogger aldri før har gjort – havnet på coveret av Vogue.

Det mye omtalte aprilcoveret av spanske Vogue, som normalt sett er tilegnet høyt profilerte kjendiser og modeller, har bidratt til å gi bloggeren ytterligere kredibilitet. Hun kan i tillegg skilte med å være den første bloggeren til noensinne å ha blitt invitert til den fasjonable Met-gallaen.

Chiara bestemte seg i tidlig alder for å jobbe med mote, og ønsket med sin etablering av «the blond salad», å inspirere andre moteglade jenter. I dag er bloggen fremdeles en inspirasjonsplattform, dog mye mer profesjonelt antrukket.

Det kreative konsulentfirmaet, TBS Crew vokste frem med behovet for å strukturere og profesjonalisere Chiaras aktiviter. I dag er dette en organisasjon på 12 mennesker, med Chiara i spissen, som beskriver seg selv som en positiv og lidenskaplig familie.

Sammen har denne familien bidratt til å gjøre «the blond salad» og Chiara Ferragni, til en internasjonal merkevare.

Comments Off on Chiara Ferragni – en blond bloggsuksess

Filed under Blogg