De mest interessante bloggene i dag

Norge har med tiden utviklet seg til å huse et eksepsjonelt stort antall bloggere. Dette er blitt et yndet og populært medium for å uttrykke seg selv, sine visjoner eller sine oppnådde så vel som uoppnådde mål.

blogg_367475915

Nettavisen har en egen side som heter bloggliste.no. Her kan man se de mest populære bloggene rangert hierarkisk med den som har flest lesere på topp. I skrivende stund er dette ”mamma til Michelle” tett etterfulgt av ”Sophie Elise”. Hvorvidt dette er resultat av direkte interessante innlegg, får bli opp til hver enkelt individuelle leser å avgjøre. Det er om ikke annet liten tvil om at disse unge damene engasjerer på både godt og vondt. Sannsynligvis med noe drahjelp fra våre største og mest kjente aviser og deres flittige reportere.

Ellers tyder det på et det er generell interesse for blogger som dreier seg om mat og søtsaker, eller eventuelt diverse personer som titulerer seg ”noens-frue” sine daglige gjøremål . Rent personlig holder artikkelforfatteren en knapp på skriverier forbeholdt historiske hendelser eller nye oppdagelser, men her, som i de fleste andre tilfeller er smaken som den så velkjente baken.

Heldigvis er bloggverden i dag så stor at man enkelt kan rulle videre om man ikke er fryktelig interessert, og etter all sannsynlighet vil man til slutt finne en blogg eller to man har oppriktig interesse i selv. Det er jo nettopp det som er fordelen med at det finnes så mange bloggere. Da blir det også mange blogger å velge mellom.

Comments Off on De mest interessante bloggene i dag

Filed under Blogg