Gamingblogger

Gaming er en betegnelse som brukes for å beskrive spilling av videospill, rollespill eller annen type spilling på nettbrett eller liknende apparater. En gamer er med andre ord synonymt med personen som spiller nettopp slike spill. En gamingblogg er som ordet tilsier en blogg om gaming, og i veldig mange tilfeller er en slik forfattet av en gamer.

spela xbox gaming_170615435

Gamingblogger kan ha mange likhetstrekk med spillblogger noe som i utgangspunktet er naturlig da gaming rett og slett er det engelske ordet for spilling. Gamingblogger tar for seg forskjellige kategorier og aspekter innenfor dette temaet. Som eksempel på forskjellige varianter kan man nevne: plattformspill, rollespill, actionspill, eventyrspill, strategispill, sportspill og simulatorspill. Det er selvfølgelig mange flere kategorier. Og tilhørende synspunkter, erfaringer og opplevelser som beskrives på de forskjellige bloggene.

Gamingbransjen er stor, og den vokser stadig. Det samme gjelder selvfølgelig for blogguniverset til gamerne. I dag kan man enkelt finne frem til mange forskjellige gamingblogger simpelt hen ved å gjøre et enkelt søk på Google. Det er med andre ord fritt frem for å finne en gamingblogg du finner inspirerende eller nyttig, og bare begynne å følge denne. Kanskje du får hjelpsomme tips eller ideer til dine egne interesseområder innenfor gaming.

Comments Off on Gamingblogger

Filed under Blogg