Gode blogger med varierte temaer

Blogger gir oss nettbrukere et innblikk i livene til forskjellige privatpersoner og bedrifter. Dette gir oss muligheten til å komme nærmere på menneskene eller selskapene vi er interesserte i – spesielt er blogging lukrativt for større selskap som ønsker å få frem at de drives av helt vanlige folk. De som er på utkikk ett andre mennesker med samme tanker og livsstil kan enkelt finne frem til meningsfeller på nettet. Blogger er fremtiden. Her er et par gode eksempler på blogger med ulike temaer;

Mammatilmichelle

En av Norges mest populære blogger, med et enkelt design og en rekke fine bilder fra livet til lille Michelle og hennes mamma. Her vil du få se at det er fullt mulig å ha to barn og samtidig få tid til seg selv også. Det er tydelig at dette er en lykkelig, positiv familie som alltid finner på masse gøy. Her får man masse koselig informasjon og spennende temaer blir tatt opp – den perfekte bloggen for nybakte mammaer fra hele landet.

NordicBet

Den kjente spillportalen NordicBet har lenge drevet en meget populær sportsblogg der man får viktig informasjon om en rekke ulike idretter. Her får du grundige vurderinger av de ulike lagene, nyheter fra din utvalgte sport og samtidig får du være med på flere kule konkurranser med penger som premie. Designet på bloggen til NordicBet er også meget vakkert. Overskriftene preges av at NordicBet gjør en god jobb med å beskrive artikkelen. Dermed blir det lett å finne frem til akkurat den informasjonen du er på utkikk etter. NordicBet hjelper altså sine spillere med å gjøre rett vurderinger og tippe smart, og de har også en flott, brukervennlig oddseksjon. Med deres hjelp kan du tjene penger på tippingen som aldri før.

Trines Matblogg

For deg som er interessert i mat er det neppe mange blogger der ute som kan måle seg med Trines Matblogg. Dette er Norges mest populære matblogg, med utallige deilige oppskrifter som vil hjelpe deg med å få en fornyet kjærlighet for matlaging. Trine lager både middager og desserter, samt reiser rundt i Norge for å prøve ut lokale retter landsmennene våre bør sette mer pris på.

Comments Off on Gode blogger med varierte temaer

Filed under Blogg