Hva kjennetegner en god blogg?

En virkelig god blogg kjennetegnes som oftest av det enkle faktum at den har mange lesere, eller følgere som det heter. Forfatteren av bloggen klarer å presentere innholdet på en måte som både engasjerer og fanger publikummet sitt. Kanskje ved å skrive om ting som de aller fleste kan kjenne seg litt igjen i, eller ved å dele personlige eller følelsesmessige temaer som ikke så mange tør å snakke om.

blog_381189202

Det er liten tvil om at samfunnet i dag er langt mer opptatt av historier fra det virkelige liv enn fiktive fortellinger. Kanskje er det oppmuntrende å se at andre opplever de samme opp- og nedturene som vi gjør selv. Eller kanskje man trenger none å kunne se litt opp til, identifisere seg med, eller bare le litt av. Historiene er mange, akkurat som det er mange blogger.

En virkelig god blogg er en blogg som består av litt av alt dette. Både noe oppmuntrende, noe trist, noe vanskelig og noe godt. Akkurat som det virkelige livet. En blogg som får deg til å føle at du blir oppriktig engasjert i det som blir fortalt. Realistisk, ekte og ærlig. Dette kjennetegner en god blogg. At man som leser blir påvirket av teksten som er skrevet.

Comments Off on Hva kjennetegner en god blogg?

Filed under Blogg