I motebloggenes verden

Den norske moteverdenen har virkelig tatt den eksklusive, internasjonale moten innover seg, og flere norske motebloggere har åpnet øynene våre for de fasjonable merkene i motebildet, der stil og utvalg er i høysetet.

I motebloggenes verden er kvinnene fortsatt i flertall. Celine I. Aagaard vant prisen for ”årets moteblogg” under Vixen Blog Awards både i 2013, 2014 og 2015 med bloggen Hippie Hippie Milkshake. Celines blogg er nå å finne under Envelope, der hun viderefører suksessen og tar den til et nytt nivå.

Andre kvinnelige norske bloggere med sterk fokus på trendy eksklusivitet, er Caroline Berg Eriksen, alias Fotballfrue, og Anette Haga. På disse bloggene vil du kunne lese om nyheter i motebildet, få trendsettende ideer og tips til hvordan du kan matche både partneren din og barna dine med det siste fra for eksempel Armani.

På den internasjonale arenaen kan vi anbefale den italienske bloggeren Chiara Ferragni, som virkelig er en trendsetter med stilsikker smak. Hun er en mester i å mikse ulike stiler som skaper nye og spennende uttrykk. I tillegg vil du få tips om hvilke basisplagg du trenger og hvordan du kan skape din helt unike stil med en utsøkt fremførelse.

Menn med sterk interesse for designerklær, bør følge Andreas Antonsen på ANDREASSNAPSHOT. Andreas har nese for det eksklusive og urbane, og bruker merker som Yves Saint Laurent, Louis Vuitton og Lanvin. Her får du tips om klær og accessoirer, sko og vesker som viser at du virkelig har en god og trendy smak.

Om du vil kle opp deg selv eller partneren din i en klassisk, preppy stil, kan du finne et stort utvalg av designermote til menn på Neckwear. Her finnes alt fra sløyfer, belter og slips, til bukser, blazere og tilbehør fra merker som Marco Parisi, Cavaliere og Boomerang. Noe som garantert vil falle i smak hos den stilfulle mannen.

Comments Off on I motebloggenes verden

Filed under Blogg