Interessante reisebloggere

En reiseblogg er nettopp som ordet beskriver en blogg som dreier seg om å reise. De kan handle om alt ifra opplevelser for de eventyrlystne, til kulinariske reisemål eller historiske steder. Enkelte forfatter reisebrev fra forskjellige steder de har besøkt, andre fokuserer på tips rundt forberedelser eller planlegging av reiser.

resa_166193831

Man kan finne tips til spesielle reisemål, eller nyttige regler og bestemmelser som er gjeldende i spesielle områder. Man kan velge mellom temaer som omfatter valg av hotell, flyreise, inspirasjon eller land og destinasjoner. Slike blogger er opprettet både av privatpersoner, reiseselskaper og forskjellige aktører innenfor denne kategorien. Felles for dem alle er at de fokuserer på relevante temaer rundt det å reise på tur.

Blant mange slike blogger er det verdt å nevne Norske Reiseblogger som et godt eksempel, her finner man en imponerende samling av interessante reisebloggere. En interessant reiseblogg inneholder utfyllende informasjon og gjerne flotte bilder som beskriver stedene og inspirerer folk til å ønske å reise nettopp dit. Samtidig er det selvfølgelig viktig at bloggen er ærlig, og også kan påpeke feil og mangler som kan ha innvirkning på opplevelsen. I tillegg er det alltid en fordel om teksten er skrevet på en levende måte med stor innlevelse. Det er jo veldig viktig at man kan føle litt på hvordan det er å være der, selv om man kanskje sitter i egen stue når man leser. Hamacareise og Reiselykke er også fargerike bloggere som er verdt å nevne.

Comments Off on Interessante reisebloggere

Filed under Blogg