Kjente personer som blogger

Blogging har blitt en ny måte å komme nærmere på folk, derfor har de aller fleste kjendiser en nettside av ett eller annet slag. Slik får man et innblikk i deres liv, i deres daglige aktiviteter, meninger og tanker. Noen har gjort det meget bra ved hjelp av blogging, enkelte har til og med snudd oppfatningen folk flest har av dem via sine blogger. Andre har bare gjort ting verre. Mange blogger for moro skyld, andre gjør det for å hjelpe folk med å finne seg selv – eller vinne penger. Hvorfor ikke ta en titt på de følgende bloggene:

Linni Meister


Den søte norske glamourmodellen har tiltrukket seg masse oppmerksomhet det siste tiåret, og skriver nå en fin blogg  om sitt liv og sine opplevelser. De som trodde at Linni Meister er en dum bimbo, kan tro om igjen – bloggen kaster lys på en intelligent, tenkende kvinne som elsker sitt barn og har en rekke meninger hun gjerne vil dele med omverdenen. Joda, hun deler selvsagt også tips angående sminke, klær og mote generelt, men med jevne mellomrom deler hun opplevelser fra livet og tanker hun har om diverse ting som foregår. Hun er et godt eksempel på en kjendis som har fått folk til å forandre oppfatningen om henne gjennom å blogge. Nå om dagen er dette en av de mest besøkte bloggene i Norge, og det med god grunn. Bra design og fine bilder, i tillegg.

Gwyneth Paltrow

Andrea Raffin / Shutterstock.com

Du husker sikkert Gwyneth Paltrow fra en av hennes mange fantastiske roller i store, kjente filmer. Hun er en alle tiders skuespiller, og kan håndtere de aller fleste roller gjennom hardt arbeid og en generell forståelse for det meste. For å gi folk et innblikk i hennes liv og interesser startet hun for noen år siden en fin, oversiktlig hjemmeside med motetips, tanker rundt interiør og design, samt helse. Ja, Gwyneth Paltrow har mange gode tips for deg som vil komme i form eller begynne å spise sunnere. Hun deler dessuten også spennende matoppskrifter, og skriver anmeldelser av filmer, bøker og annet. Dette viser på nytt hvor allsidig Gwyneth er. Bloggen er profesjonelt skapt, man kan virkelig se at en godt betalt designer har gått til verks. Hennes blogg Goop er en populær nettside i USA, men har også en god del besøkende fra Norge og andre land. Man kan også følge Gwyneth på diverse sosiale media, slik at man får med seg mer fra hennes utrolig spennende liv.

Daniel Negreanu


Ikke like kjent som de største kjendisene der ute, kanskje, men Daniel er en veldig respektert person i pokersamfunnet. Han har vunnet millioner av dollar, både på under kallenavnet «KidPoker», samt på diverse store pokerturneringer. I stedet for å kose seg med sin rikdom, har Daniel tatt steget videre og prøver å få så mange mennesker som mulig med på pokereventyret. Hans blogg handler om poker, hvordan man kommer i gang og hvor man kan vinne store penger. Strategier, tips, innblikk i diverse psykologiske aspekter bak ferdighetsspillet – Daniel Negreanu sitter på en stor mengde informasjon som kan hjelpe folk med å frigjøre seg fra kontorjobben. Han spiller for PokerStars-teamet, den største samlingen av profesjonelle pokerspillere i verden. Hvis du har vurdert å tjene penger online, er dette en blogg du absolutt bør registrere deg på og motta hyppige nyhetsbrev.

Xu Jinglei


Nå har du sikkert ikke hørt om henne, men hun er en populær skikkelse i Kina som har fått flere roller i diverse filmer, motemagasiner samt mye annet. Når hun startet sin blogg  i 2006, hadde de færreste kineserne hørt om den voksende populariteten til slike nettsider. Innen noen få måneder hadde hun over ti millioner besøkende og tiltrakk seg oppmerksomhet fra alle kanter. Xu Jinglei sies å ha startet interessen for blogging i Kina – et land med over en milliard innbyggere.

Comments Off on Kjente personer som blogger

Filed under Blogg