Pokerblogg

De fleste profesjonelle pokerspillere har sin egen blogg. Her kan du følge spillernes progresjon i de spennende turneringene de er med i. Det å skrive en pokerblogg kan ha ulike fordeler, ikke bare for å vise seg frem, men kan også det å skrive sin egen blogg være prestasjonsfremkallende og gi deg et ekstra kick, i form at du presterer bedre?

Profesjonelle blogger

De fleste profesjonelle spillere har sin egen pokerblogg. Kanskje er de også pålagt til å ha dette, fordi sponsorene ønsker det, men man har lenge diskutert i pokermiljøet om at bloggen også gir et visst perspektiv over sitt eget spill, hvor man kan oppsummere sine egne prestasjoner på en reflekterende måte etter en hard dag rundt pokerbordet. De berømte spillerne leser hverandres blogger og da må man også kunne beskrive sine avgjørelser på en profesjonell måte, samtidig som mindre gode spillere også kan lære av akkurat dem.

Personlig blogging

Ylva Thorsrud er en av de profesjonelle pokerspillerne som har valgt å drive sin egen blogg, med oppdateringer både fra de spennende reisene blandet med sine erfaringer som spiller og en mer detaljert gjennomgang av hvordan hun spilte i de ulike turneringene. På denne måten er hun en flott ambassadør for poker generelt, men bloggen blir også lest av flere jenter som drømmer om en dag å bli en bedre pokerspiller. Dette er hun klar over og har tilpasset bloggen sin også for dem. Betsson legger stor vekt på at deres spillere som Tone Damli Aaberge og Felix Stephensen har egne blogger og deler sine opplevelser gjennom bloggen.

Dokumentasjon

Det å bli en bedre pokerspiller krever at du dokumenterer eget spill, og det kan derfor være lurt å starte din egen blogg selv om du er amatør. Da må du nettopp oppdatere bloggen din og du får en unik innsikt i din egen poker-økonomi samt spillestil. Jo mer du deler av ditt eget spill, jo bedre tilbakemeldinger kan du også få. Og som vi alle vet, det er gjennom å lære av andre vi selv kan bli bedre.

Comments Off on Pokerblogg

Filed under Blogg