Trine Sandberg

Bak “Trines matblogg” – en av Norges mest populære blogger – finner vi Trine Sandberg. Sandberg er født i Trondheim og bor i Lørenskog, hun har tre barn og er gift med Viggo Eilertsen. Eriksen er utdannet jurist og har jobbet som seniorrådgiver i Utdanningsdirektoratet.

Hun har også hatt stor suksess som kokebokforfatter og har ligget høyt på bestselgerlisten. Matbloggen startet Sandberg i fordi hun ønsket samle sine egne notater og oppskrifter fra kjøkkenet i en oppskriftsdatabase – for seg selv, barna, familie og venner, og hun skriver på bloggen sin at det var litt tilfeldig at det ble nettopp en blogg. Nå har bloggen Trine startet i 2007 blitt heltidsjobb for Trine.

Trine skiller seg ut fra de andre bloggerne som høster stor popularitet i Norge, både i alder og i innhold. Bloggen inneholder matoppskrifter og tips for travle familier. Oppskriftene til Trine er basert på naturlige råvarer og hun lager alt fra bunnen av. Dessuten har hun ikke kastet seg på de ulike “mat-bølgene”, som lavkarbo, supermat eller rawfood. Trine lager det hun synes godt – også midt i uka, noe hennes mann og yngste sønn nyter godt av.

Det ligger mye arbeid bak bloggen og bokutgivelsene til Trine og hun gjør alt selv – fra planlegging og matlaging til styling og fotografering – så får hun hjelp av mannen når oppvasken skal taes. Men så har også arbeidet og de lange dagene betalt seg for Trine når hun i dag kan leve av sin forkjærlighet for mat igjennom bloggen og inntektene fra bokutgivelsene.

Comments Off on Trine Sandberg

Filed under Blogg