Verdens mest populære blogger

De aller mest populære bloggene er ofte også de som inspirerer oss mest. Enten det dreier seg om følelsesmessige historier fra virkeligheten, humoristiske innlegg som får oss til å trekke på smilebåndet eller kanskje spennende innlegg som engasjerer oss på godt og vondt. I alle tilfeller så er det jo avgjørende at forfatterne av innleggene klarer å treffe publikummet sitt, få dem til å føle noe.

En litt interessant person som klarte å skape noe stort av noe tilsynelatende lite er Gary Vaynerchuck. Han startet opp med en videoblogg, hvor han på en helt egen, humoristisk måte fokuserte på å snakke om absolutt alt som kunne relateres til vin. Dette skulle vise seg å bli så populært, at han i ettertid har oppnådd å bli en velrennomert forfatter som får ærefulle omtaler av flere prestisjetunge, offentlige medier.

Et annet litt artig eksempel er bloggen til Harvey Levin. Harvey er en amerikansk advokat og kjendisreporter (spesiell kombinasjon), som klarte å skape enorm popularitet rundt bloggen sin om kjendissladder. I ettertid har den økende populariteten ført til at han kunnet utvikle en bedrift han kan livnære seg på. Om ikke dette er inspirerende og spesielt, ja, da vet jeg ikke hva som er det.

Comments Off on Verdens mest populære blogger

Filed under Blogg